Pizza lunga

Pizzes di Paolo. Probablement, les millors pizzes artesanes que hagis tastat.

Pizza lunga

L’any 2006 vam ser pioners a Catalunya i innovem una pizza completament diferent i única al sector, tant en qualitat com en la seva forma.

La vam batejar Pizza Lunga, omplint amb productes d’alta qualitat i aplicant els nostres coneixements de cuina. Va néixer una pizza gurmet per a clients que volen tenir al seu local el millor del mercat. A les nostres Pizzes lungas les anomenem també Pizza coca, així doncs tenim la Pizza coca bacó, Pizza coca vegetal, Pizza coca de pernil …

Les pizzes lungas, o pizzes de coca de di Paolo són elaborades artesanalment amb matèries primeres naturals i ingredients de primera qualitat. El seu format allargat ocupa menys lloc a l’hora d’emmagatzemar i enfornar, per la qual cosa s’ha convertit en el format favorit dels nostres clients.

Les pizzes es lliuren congelades mitjançant un procés de congelació que permet mantenir el producte en òptimes condicions amb una data de caducitat d’1 any. Disposem de 17 tipus de pizza lunga diferents – algunes amb combinacions de sabor originals i sorprenents.

Mida: 38 cm x 15 cm (llargada x amplada)

 

 

 

Tens un restaurant o una botiga i t’agradaria incorporar productes di Paolo? ¡Distribuïm per tot Catalunya i Espanya!