Enfornat

Les pizzes di Paolo s'enfornen de manera senzilla, en menys de deu minuts.

Pizzes di Paolo. Si les proves, repetiràs! 

Enfornat

Instrucciones de horneado de las pizzas di Paolo:

  • Preescalfar el forn a 220 º C
  • Un cop calent el forn, agafar la pizza de congelador, treure l’embolcall de la mateixa i posar-la en una REIXA a l’interior de forn.
  • Molt important: REIXA millor que safata així s’aconsegueix una Pizza amb la base cruixent.
  • També podem deixar-les descongelar, amb això estalviarem temps de cocció.
  • Mantenir la Pizza al Forn de 7 a 9 minuts.
  • Treure-la de l’forn i servir-la.

Un dels avantatges de les Pizzes lungas o Pizzes coca, són que pots enfornar el doble d’unitats que les Pizzes rodones en el mateix temps, amb el consegüent estalvi d’energia.

Fàcil elaboració

Amb el forn preescalfat a 220 º C, les pizzes només necessiten de 7 a 9 minuts de forn.

Tens un restaurant o una botiga i t’agradaria incorporar productes di Paolo? ¡Distribuïm per tot Catalunya i Espanya!