Pizzes di Paolo. Si les proves, repetiràs!
Enfornat
Instrucciones de horneado de las pizzas di Paolo:
- Preescalfar el forn a 220 º C
- Un cop calent el forn, agafar la pizza de congelador, treure l’embolcall de la mateixa i posar-la en una REIXA a l’interior de forn.
- Molt important: REIXA millor que safata així s’aconsegueix una Pizza amb la base cruixent.
- També podem deixar-les descongelar, amb això estalviarem temps de cocció.
- Mantenir la Pizza al Forn de 7 a 9 minuts.
- Treure-la de l’forn i servir-la.
Un dels avantatges de les Pizzes lungas o Pizzes coca, són que pots enfornar el doble d’unitats que les Pizzes rodones en el mateix temps, amb el consegüent estalvi d’energia.
Fàcil elaboració
Amb el forn preescalfat a 220 º C, les pizzes només necessiten de 7 a 9 minuts de forn.