Les nostres pizzes

Pizzes di Paolo. Probablemente, les millors pizzes artesanes que hagis tastat.

Des l’any 1999 estem dedicats a la fabricació de Pizzes Congelades. Elaborem la massa de les nostres Pizzes amb una acurada selecció de farines i massa mare, un artesà procés de fermentació de 48 hores i una precocció en forn continu de pedra. Les omplim manualment amb productes frescos d’alta qualitat, aconseguint així una pizza de massa fina i amb un excel·lent sabor.

Pizza lunga

Disponible en 17 tipus i de base fina, el format allargat de la nostra pizza lunga ocupa menys lloc a l’hora d’emmagatzemar i enfornar, per la qual cosa s’ha convertit en el format favorit dels nostres clients.
Mida: 38 cm x 15 cm (llargada x amplada)

Pizza rodona

El format clàssic de la pizza rodona no falla mai, amb la nostra base fina i farcits de primera de di Paolo. Boníssima sense més.

Disponible en 11 tipus diferents per als que prefereixen menjar la pizza en falca.

Mida: 27 cm (diàmetre)
Pizzes congelades di Paolo
Bones, boníssimes.
El procés de congelació de les nostres pizzes ens permet aconseguir els següents avantatges:

  • Caducitat d’un any
  • Mantenir les propietats dels productes, sabor, frescor, aroma, textura i valor nutricional
  • Els nostres productes ofereixen les màximes garanties sanitàries.

Prova-les, no et defraudaran!

Tens un restaurant o una botiga i t’agradaria incorporar productes di Paolo? ¡Distribuïm per tot Catalunya i Espanya!