Fàbrica di Paolo

Coneix el procés d’elaboració de les nostres pizzes artesanes. Tots amb un ingredient especial: l’afecte del nostre equip.

Fàbrica artesana

Som fabricants i artesans. Així és com elaborem les nostres pizzes: fem servir forn per al pre-cuinat de la massa, cintes transportadores, un embaladora i el nostre equip humà es fa càrrec de tota la resta.

Elaborem la massa de les nostres Pizzes amb una acurada selecció de farines i massa mare, un artesà procés de fermantación de 48 hores i una precocció en forn continu de pedra.

Les omplim manualment amb productes frescos d’alta qualitat, aconseguint així una pizza de base fina i amb un excel·lent sabor.

La massa, la base de tot

Preparem la massa de les nostres bases de pizza amb una acurada selecció de farines i massa mare.

Un toc de forn

Donem un toc de forn a les nostres pizzes per donar-les fermesa i facilitar l’enfornat final.

Úniques.

Amb la seva elaboració artesanal, cada pizza és única i no trobaràs dos que siguin exactament iguals;-)

Fabricació

Fàcil elaboració