Botiga di Paolo

La nostra botiga està la Bisbal d’Empordà, et convidem a visitar-la a la nostra fàbrica amb punt de venda al públic.

Pizza lunga, pizza rodona, croquetes…

Poden visitar-nos directament en fàbrica on l’atendrem a la nostra botiga situada a l’interior – estem a La Bisbal d’Empordà, Girona.

Disposem d’una àmplia varietat de Pizzes Lungas, Pizzes rodones i croquetes artesanes, per a aquells dies que no tens temps de cuinar o simplement, et ve de gust una bona pizza.

També podem preparar pizzes especials, adaptades per a intoleràncies alimentàries (com la pizza sense gluten), al·lèrgies o dietes veganes.

Horaris d’obertura de la botiga:

DILLUNS A DIVENDRES de 9h. a 13h. i de 17h. a 20h.
DISSABTES de 10h. a 13h. i de 17h. a 20:30h.

Fàcil elaboració

Compromís di Paolo

20 Anys d'experiència

Vam néixer al ’99 i avui, amb la mateixa passió i dues dècades d’experiència, hem aconseguit que les nostres pizzes siguin més bones que mai!

Compliment sanitari

Els nostres productes ofereixen les màximes garanties sanitàries, tant en el procés de fabricació com en el seu procés de congelat i conservació.

Llarga conservació

Les nostres pizzes congelades tenen una caducitat d’un any, mantenint les propietats dels productes: sabor, frescor, aroma, textura i valor nutricional.

Elaborades amb el cor

Quan proves una pizza de di Paolo, notaràs que està feta amb afecte. El nostre equip humà mai deixa de donar el millor de si.

Sense conservants

Les nostres pizzes vénen lliures de conservants. El nostre procés de congelació està optimitzat per garantir la seva bona conservació.

De proximitat i transparent

Cuidem el nostre entorn. Els nostres ingredients són de proximitat i l’embolcall transparent de les nostres pizzes redueix la necessitat d’embalatge.

On trovar-nos?